Scroll Top

AVISTIC Whistle

Vi vil gjøre det rette

Avistic strekker seg etter å opprettholde et åpent forretningsklima, med høye etiske standarder. Vi verdsetter sikkerheten og respekten for alle som påvirkes av selskapet vårt. Du spiller en viktig rolle for at vi skal oppnå suksess.

Vår varslingstjeneste

Varsling gir alle en mulighet til å rapportere mistanker om forsømmelser. Det vil si alt som ikke er i tråd med selskapets verdier og regler. Varslingstjenesten er et system for tidlig varsling som reduserer risiko. Den er et viktig verktøy for å fremme god forretningsetikk, og for å opprettholde både kundenes og det offentliges tillit til oss.

Primært oppfordrer vi deg til å kontakte en leder i organisasjonen vår. Dersom du ønsker å være anonym tilbyr vi en kanal for anonym rapportering.

Når kan jeg bruke varslingstjenesten?

Varsling kan brukes til å rapportere bekymringer om noe som ikke er i samsvar med forretningsverdiene og de etiske retningslinjene våre, og som kan påvirke selskapet vårt eller personers liv og helse. Du trenger ikke ha bevis for mistankene dine, men alle rapporter må sendes inn i god tro.

Problemer relatert til arbeidsplassen kan rapporteres direkte til nærmeste leder.

Rapporten din vil bli behandlet på en sikker måte

Rapporteringskanalen leveres av en ekstern partner, Trustly, for å sikre anonymiteten. Rapporteringsprosessen er kryptert og beskyttet med passord. 

Alle rapportene behandles konfidensielt.

Hvordan sender jeg inn en anonym rapport? 

Rapporten din sendes enkelt og sikkert ved å følge instruksene i skjemaet. Når du sender rapporten vil du få et brukernavn og et passord på skjermen. Disse må lagres på en sikker måte. Du kommer til å forbli anonym gjennom hele denne dialogen.

Innen 10 kalenderdager kan du få et svar eller et oppfølgingsspørsmål.

Takk for ditt engasjement!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.