Scroll Top

Lyd

Lyd er et effektivt virkemiddel for å motivere, glede, berolige og nyte. I Avistic, har vi et brennende engasjement for god lyd. Vi er fremoverlente og elsker innovasjon. Derfor utforsker vi nye ideer og produkter for å komme med de beste og mest fremtidsrettede løsningene med kunden i sentrum. Det er viktig for oss og aldri si oss fornøyd, men og stadig strekke oss etter å finne det beste lyd-utstyret. Vi designer og tuner lyd på et svært avansert nivå, og leverer lyd-løsninger der bruksområdene er uendelige. Vår lidenskap er å oppdage nye og bedre løsninger som gir den beste opplevelsen for våre kunder.  

Avistic leverer lydløsninger som brukes for å forsterke, distribuere og kontrollere lyd. Det inkluderer høyttalere, forsterkere, mikserbord, lydkort og andre elektroniske enheter. Løsningene brukes i en rekke forskjellige kontekster, som konserter, teaterforestillinger, konferanser og offentlige taler. Lydsystemer kan være trådløse eller kablet, og kan tilpasses for å dekke et bredt spekter av lydbehov.

Vi leverer lyd til mange ulike kunder og bruksområder. Alt fra møterom, auditorium, butikk, treningssentre, restauranter og utesteder. 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.