Scroll Top


Bilde

Våre AV-løsninger hjelper deg med å ta kommunikasjon til neste nivå. Vi leverer innovative bildeløsninger som er skreddersydd til kundenes behov og bruksområde. Dette betyr blant annet at vi tar hensyn til lysstyrke, synsvinkel, avstand og lysforhold. Vi er alltid oppdatert og leverer det siste innen moderne skjermteknologi.

Skjermer er over alt vi beveger oss, og har ubegrensede bruksområder. Med dagens teknologi, trenger ikke en skjerm å være flat. Den kan bøyes og snus i alle ønskede vinkler, og festes horisontalt, diagonalt og vertikalt. Her er det bare fantasien som setter grenser. 

Vi leverer også skjermvegger, som er en kombinasjon av skjermer eller LED moduler. Skjermvegger kan tilpasses alle bruksområder fra kontrollvegger til kunstinstallasjoner i fellesarealer, auditorier, resepsjoner og på fasader. LED har uendelig mange bruksområder. Med LED kan man sette sammen moduler til den utformingen og formen man ønsker. I motsetning til skjerm, kan LED bygges i alle størrelser og formater og bygges på senere om man ønsker det. Vi leverer også projektorer som er godt egnet i auditorier eller steder hvor man ikke ønsker en fast installasjon.

 

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.