Scroll Top


Smartbygg & Styringssystemer

Vi i Avistic brenner for å gjøre hverdagen lettere for våre kunder. Med våre brukervennlige styringspaneler kan du med et enkelt tastetrykk kontrollere flere komponenter i et rom, og du slipper alle løse fjernkontroller. Fra kontrollpanelet kan du enkelt styre gardiner(blending), lys, skjerm, lyd og ventilasjon.

Smartbygg er bygninger som er utstyrt med teknologi som gjør dem i stand til å samle inn og dele data for å forbedre driften, komforten og sikkerheten for brukerne. Det kan omfatte automatisering av belysning, klimakontroll, sikkerhet, energiadministrasjon og andre systemer for å forbedre energieffektiviteten og redusere kostnadene. Smartbygg kan også ha integrerte sensorer som overvåker miljøet innenfor bygningen for å sikre at det holder seg innenfor et sunt og sikkert område. I tillegg kan smartbygg ha enkel tilgang til internett og tjenester som kan bidra til å forbedre arbeidsmiljøet og øke produktiviteten. Smartbygg-teknologi kan også være tilgjengelig for personer med funksjonshemminger for eksempel gjennom stemmekommandoer.

Det er viktig for oss å utvikle nye energieffektive løsninger. Med automasjon kan man spare tid og miljø på nye måter, samtidig som man kutter kostnadene. Ved å sette opp sensorer i ulike rom, kan man justere slik at persienner går ned automatisk når det er sol, lys skrur seg av i rom der ingen er og at møterommet frigjøres når det ikke er folk der. Ved å programmere forskjellige scenarioer, holder det å trykke på én knapp for å dimme lys, ta ned persienner og skru på lyd og bilde før en filmvisning.

Vi er opptatt av at et bygg skal fungere optimalt for alle som bruker det. Derfor ønsker vi gjerne å være med fra start i en byggeprosess. De fleste nye kontorbygg i dag er smartbygg. Dette er fordi smartbyggteknologi er en viktig del av digitaliseringen i bedrifter. Smartbygg gir også lavere driftskostnader og er avgjørende for å skape lønnsomhet i bedrifter.

Med våre styringssystemer gjør vi møteromsbooking mer effektivt. Disse gjør det mulig å booke møterom via touchskjerm utenfor møterommet. Det er enkelt å sjekke om møterommet er ledig og om ingen oppholder seg i et booket møterom, blir det gjort tilgjengelig for andre igjen.

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.