Scroll Top


Kontrollrom

Et kontrollrom er et rom eller et område som er utstyrt med teknologi for å overvåke og kontrollere en rekke systemer eller prosesser. Det kan være et sentralt sted for å samle, analysere og administrere informasjon fra et bredt spekter av kilder. Kontrollrom kan finnes i mange forskjellige typer av bygninger og anlegg, inkludert kraftverk, fabrikker, datahaller, lufttrafikk-kontrolltårn og andre steder der det er viktig å ha kontinuerlig oversikt og kontroll over ulike systemer. Kontrollrommet er ofte utstyrt med skjermer, kontrollpaneler, datamaskiner og andre teknologiske hjelpemidler for å gi operatørene et komplett bilde av systemene og muligheten til å styre og endre dem.

Avistic har levert løsninger for kontroll og beredskapsrom for flere kunder. Dette er løsninger som krever produkter av aller høyeste kvalitet og som må speialtilpasses utfra kundenes behov. I denne type miljøer er driftssikkerhet det aller viktigste og det er ofte et krav om 24/7 oppetid, noe som stiller krav til gode redundansløsninger og tilgjengelig servicepersonell i alle døgnets timer

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.