Scroll Top

Deichman Bjørvika

Avistic signerte i november 2018 en avtale for audiovisuelle løsninger til det nye Deichmanske Bibliotek i Bjørvika. Avtalen omfattet lyd- og bildeløsninger, lysløsninger, samhandlingsløsninger, informasjonssystemer og multimedia løsninger. Alle løsningene som er levert er designet for å lage et fremtidsrettet, tidsriktig, brukervennlig og driftssikkert audiovisuelt miljø.

Prosjektet ble ferdigstilt i desember 2019 og det nye biblioteket åpnet våren/sommeren 2020

Deichmanske Biblioteket er et moderne og dynamisk bygg med innhold som formes av menneskene som bruker det. Deichmans historiske boksamling har fått sin fortjente plass åpent blant publikum og de inviteres til å fordype seg i litteraturen på deres egne premisser. Med en sentral plassering, åpne og frie tjenester er biblioteket tilgjengelig for alle. Deichmanske bibliotek skal møte fremtiden gjennom å bevare det beste av bibliotekets kjernetilbud samtidig som en ny arena for aktivitet hvor audiovisuelle virkemidler står sentralt.

Deichman Bjørvika består av seks etasjer med litteratur, lese- og studieplasser, scener, kinosal og verksteder – for store og små. Hver etasje har ulik atmosfære, ulike funksjoner og muligheter. Det finnes en rekke kreative rom som er tilrettelagt for varierte aktiviteter som læring, opplevelse, debatt, egenproduksjon og utforskning.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.