Scroll Top

Elvia

Elvia er resultatet av fusjonen mellom Eidsiva Nett og Hafslund Nett. I juni 2020 flyttet de inn i nye kontorer på Harbitz torg på Skøyen. Det nye bygget består av 10.etasjer hvor Elvia disponerer 6. til 8. etasje, totalt 8.000 m2. De nye lokalene skal være fremtidsrettet og tilpasset moderne arbeidsformer. Avistic har levert 40 møterom av høy kvalitet, alle med Crestron Flex teams-integrasjoner som gjør alle rom til samhandlingsrom. Det er i tillegg levert 30 stk multirom med BYOD løsninger. I alle møterom og multirom er det trådløs overføring gjennom Crestron Airmedia. For mindre, personlige videorom har vi levert 80 stk Huddly IQ kameraer. De nye lokalene har også fått en digital signage-løsning som gir god informasjonsflyt og veivisning.

Det er også levert og montert utstyr til ny Driftssentral for Elvia – kontrollrom med tilhørende produkter (konfidensielt)

Avistic har vært svært profesjonelle gjennom hele leveransen og levert på tid, kost og presisjon. De har vært proaktive, løsningsorienterte og ikke minst stilt med godt humør i krevende faser av prosjektet.​

Vi var avhengige av en leverandør som tok ansvar og hadde nødvendig erfaring med etablering av møterom og signage i nye bygg.​

Det fikk vi ved å velge Avistic, som har bidratt sterkt til at vi fikk ferdigstilt lokalene innen innflyttingsdatoen.​

Øyvind Takøy Naas, Elvia

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.