Scroll Top

Malling & Co

– Viktig med et kundemottaket som fungerer som det skal

Gode løsninger med lav brukerterskel var bestillingen da eiendomshuset Malling & Co leide inn Avistic til å gjøre oppgraderinger i kundemottak og møterom.

– I forbindelse med at vi utvidet fra en og en halv til to fulle etasjer, ønsket vi å gjøre noen oppgraderinger på kundemottakssiden, sier Even Falkenberg hos Malling & Co.

Løsninger til nye møterom

Samtidig med oppgraderingene og de nye løsningene for kundemottaket, valgte eiendomshuset samtidig å utvide kapasitet på møterom og grupperom. Her var det behov for leveranser av utstyr til fem nye møterom og fem mindre grupperom.

– Avistic var allerede vår leverandør, og derfor var det naturlig for oss å ta dette videre med dem. Vi sjekket imidlertid opp litt på markedet før vi besluttet å fortsette med Avistic, sier han.

Ønsket seg et lunt, men moderne kundemottak

For Malling & Co er det et mål at kundemottaket, eller Torget som det kalles, skal gi kunder og gjester en varm velkomst. Fordi området også brukes i forbindelse med allmøter og andre arrangementer, er det i tillegg viktig at Torget er moderne og teknisk oppdatert.

– Tidligere hadde vi en projektor og et motorisert lerret i kundemottaket, men nå valgte vi å installere en ny 146 tommer LED-vegg, forteller Even Falkenberg.

Den tre meter lange og to meter høye LED-veggen står kontinuerlig på når det er folk i lokalet. Når den ikke brukes til noe annet, veksler skjermen fra Samsung mellom å vise reklame og informasjon om prosjekter som selskapet forvalter, og moderne kunst.

Et positivt samlingssted

– LED-veggen kan enkelt kobles til PC når noe skal presenteres, eller man ønsker å streame fra for eksempel Netflix eller TV, forteller Falkenberg.

De ansatte kan også bruke Torget utenom arbeidstid. Her kan man samles til sosiale happenings, se fotballkamper eller en god film. Skjermen kan også brukes med Apple TV, Google Chromecast eller HDMI-kabel rett i egen laptop.

– Dette er blitt et positivt samlingssted som de ansatte er veldig fornøyde med. Avistic har levert en brukervennlig løsning med lav brukerterskel. Dette er godt mottatt av brukerne, sier han.

Samme oppkobling i alle rom

Lav brukerterskel er også stikkordet for møterommene. Malling & Co ønsket seg enkle tilkoblingsmuligheter som gjør at det meste går av seg selv. Det var også viktig at løsningen skulle være lik i alle møterom. Even Falkenberg forteller at de hadde en god dialog med Avistic underveis, for å sikre at alle ønsker og behov ble ivaretatt.

– Brukerne skal i prinsippet finne samme oppkobling i alle møterom og grupperom hos oss, sier han. For å rendyrke de nye løsningene, er også en del gamle systemer oppgradert i forbindelse med modernisering og oppussing av lokalene.

– Mitt hovedmantra er at ting skal funke. Jeg kan ikke løpe rundt som en strikkball og hjelpe folk med å koble til kabler, sier han med et smil.

Svært god oppfølging fra Avistic

De nye løsningene fungerer, ifølge Falkenberg, veldig godt. Det har vært få problemer i oppstartsfasen, og oppgraderingene har vært svært vellykket.

– Det er moro å få høre fra kundene som er innom at vi har et proft oppsett, og at det er enkelt å koble seg på hos oss sammenlignet med mange andre steder, sier han.
Selv om det har vært noen små hiccups underveis, har ansatte hos Malling & Co totalt sett hatt en god opplevelse.

–Små utfordringer underveis har vi fikset fortløpende. Og har det dukket opp noe vi trenger hjelp med, har Avistic vært raske på pletten. Imidlertid går det heldigvis lang tid mellom hver gang jeg har behov for å snakke med Avistic etter leveransene til kundemottaket, møterom og grupperom, sier han fornøyd.

Fakta om Malling & Co

  • Eiendomshuset Malling & Co dekker alle områder innen næringseiendom. Selskapet driver med forvaltning, rådgiving, prosjektledelse og meglingstjenester på vegne av sine oppdragsgivere.
  • Malling & Co har hovedkontor i Oslo og i tillegg avdelingskontorer i Drammen, Stavanger, Bergen og Tønsberg.
  • Selskapet har rundt 300 ansatte.

Dette ble valgt av løsninger fra Avistc

  • Skjermer fra Samsung
  • Lyd, mikrofon og kameraløsning fra Poly
  • Infrastruktur fra Puretools
  • Stor LED-skjerm fra Samsung
  • Lydløsning fra Yamaha og BOSE
  • Styringssystem fra AMX
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.