Scroll Top

Orkla City

I oktober 2018 vant Avistic en åpen anbudskonkurranse på AV-utstyr og multimedia løsninger til Orklas nye hovedkontor Orkla City. Bygget ble ferdigstilt i mars 2019. I det nye bygget har Orkla samlet alle sine merkevarer og forretningsområder med mål om økt samarbeid, styrket konkurransekraft og kompetanseutvikling på tvers av fagområder og organisasjoner. Orkla ønsket å skape et fremtidsrettet, tidsriktig, brukervennlig og driftssikkert audiovisuelt miljø. De ønsket seg innovative, inspirerende og varierte kontorlokaler med god atmosfære.

Arbeidsplassene er såkalt aktivitetsbasert kontor, slik at man lett kan flytte seg mellom ulike soner alt ut ifra hvilken type arbeidsoppgaver som skal løses. De respektive Orkla selskapene har hver sin hjemmebase med mulighet for å sitte der man ønsker, enten man ønsker å jobbe konsentrert og uten støy, eller møte kollegaer i møterom eller samhandlings soner. Avistic har levert 89 multirom som er laget for samling i små grupper 2-3 personer.

Disse rommene inneholder skjerm i 49 tommers størrelse med 4K oppløsning og enkle skype-løsning med webcam. Det er også levert 34 større møterom med skjermer fra 55 til 98 tommers størrelse med Cisco room kit og Crestron Mercury med IP-telefoni. Det er også levert et styrerom med 98 tommers skjerm med Cisco løsning. Det er også levert møteroms paneler og tilhørende løsning for møteromsbooking. Det er i tillegg lagt til rette for 20 stk. såkalt “åpne soner,” hvor interiør og møbler avgrenser sonen og hvor det er montert 55 eller 65 tommer skjermer med web-cam. Disse sonene muliggjør fleksible møter uten å være avhengig av booking av rom.

I hjertet av bygget har vi levert et high-end auditorium med en LED-vegg fra Samsung med 4K oppløsning og 1,2mm pixel pitch. LED-veggen gir glassklare bilder. Det er montert kraftig lyd med styring fra Coda og lys med moving heads og effekter i vegg fra Snow. Bygget har også fått en digital signage løsning fra Scala. Løsningen ligger bak en LED-vegg ved byggets resepsjon og 10 skjermer som er plassert i andre fellesområder og gir Orkla mulighet til å dele ønsket informasjon med ansatte og besøkende.

Prosjektet ble levert til avtalt tid, kost og kvalitet.

«Da Orkla skulle velge en samarbeidspartner for å sørge for enkelt og funksjonelt AV-utstyr for 900 medarbeidere i nytt hovedkontor ønsket vi noen som var i stand til å levere med kvalitet og presisjon. Det var viktig for oss at brukerne enkelt kunne ta i bruk avansert møteromsutstyr fra dag en. Da ble Avistic med deres kompetanse både på valg av løsning og evne til gjennomføring av et prosjekt i denne størrelsesorden et naturlig valg»

Haakon Andreassen, SVP Services, ORKLA ASA

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.